Mai multe despre:

Promovează revista


banner

Ne ajută:

Și tu poți ajuta:Mă abonez


Delivered by FeedBurner

[Valid RSS]

Reproducerea oricărui material din revistă este interzisă fără acordul individual al autorilor.

Altfel spus, redacția nu deține drepturi de autor asupra materialelor publicate, acestea aparținând autorilor sau unor terțe persoane. De aceea colaboratorii sunt responsabili de conținutul pe care îl trimit spre publicare și este obligația lor să specifice sursele de inspirațe folosite.

Orice lucrare scrisă (și nu numai) trebuie să menționeze la final bibliografia sau sursele de inspirație indiferent dacă se preia un articol, un paragraf sau chiar o frază.

Având în vedere recenta discuție iscată pe carpati.org, ținem să menționăm că redacția se face vinovată doar de faptul că nu a cerut, până în momentul de față, menționarea sursele de inspirație, și asta dat fiind faptul că majoritatea aricolelor sunt jurnale de munte, compoziții proprii ale colaboratorilor.

Pentru articolul care a declanșat discuția de pe portalul carpati.org, luând legătura cu autorul, avem următoarele lămuriri:

Articolul meu a avut la bază un articol mai vechi apărut în revista eco-montan.info (azi desființată dar disponibilă aici). Alte surse ar fi Ionel Coman - "Două secole de alpinism", iar din revista „Dincolo de Ușă” am luat câteva "recorduri" (enumerate și de Domnul Tănase în discuția de pe carpati.org). Îmi asum toată răspunderea pentru ce-am scris acolo. Articolul îmi aparține aproape în totalitate, dl. Lazarovici a venit cu câteva idei, completări pe ici-colo, nu are nicio vină de situația creată.

Copyright © 2009 - 2011 Revista HPM - site realizat şi întreţinut de Radu Clapa | Harta Site | Termeni şi Condiţii | Copyright